Tips & trix

Lös ditt nyckelpersonberoende med ett TMS och få 3 bonusfördelar

31 maj 2022 - 2 min lästid

Nyckelpersonsberoende är en utmaning som många fastighetsbolag konstant kämpar med. Och vi fattar. Inte nog med att det är oerhört svårt att förebygga det om man inte redan har implementerat de nödvändiga, digitala processerna, men har man redan hamnat i ett personberoende kan det vara en väldigt kämpig process att ta sig ur det.

Som tur är kan ett Treasury Management System hjälpa dig att bli av med ert personberoende en gång för alla! Och när du använder ett molnbaserat TMS för att lösa problemet får du dessutom tre bonus-fördelar på köpet:

  1. Få mer tid över att fokusera på strategiskt skuld- och riskhanteringsarbete

    Med ett Treasury Management System slipper ni konstant uppdatera komplexa kalkylbladformler oavsett om ni jobbar med lånevillkor, ränteberäkningsmetoder eller motpartsförändringar. Att lägga onödig tid på att manuellt mata in data i kalkylblad ökar inte bara risken för misstag – det stjäl också tid och resurser från det som är allra viktigast: skuld- och riskhanteringen.

  2. Ta kontroll över vem i organisationen som har tillgång till vilken data

    Om du använder ett Treasury Management System där det enkelt går att tilldela tydliga användarbehörigheter kan du enkelt kontrollera vilka medarbetare som har administratörsbehörighet och vilka som bara har tillgång att läsa informationen men inte ändra den. Och eftersom ett TMS ser till att alla jobbar mot samma datakälla kan du minimera risken för tidskrävande och dyra inmatningsfel.

  3. Få tillgång till din data i realtid, oavsett var i världen du befinner dig

    Som en följd av allt hemarbete under pandemin har hybrid-arbetsplatsen blivit den nya standarden. En molnbaserad lösning ger dig tillgång till din skuldportfölj i systemet i realtid, oavsett om du befinner dig på resande fot, på kontoret eller hemma. Allt du behöver göra är logga in!

Vill du veta mer om hur Nordkap kan hjälpa dig och ditt företag? Tveka inte att höra av dig till oss här för att boka en gratis demo med någon av våra experter! 

Tips & trix