Nordkap får ytterligare en ny stark investerare

Collector investerar i Nordkap – stärker sin position inom FinTech

Hittills vänder sig Nordkap främst till fastighetsbolag. Collector Bank kommer att använda tjänsten och blir pilot för anpassning av lösningen för finansiella företag. Nordkap kräver ingen installation hos kunden och i kombination med det användarvänliga gränssnittet skapar detta ett kostnadseffektivt finansverktyg. 

”Nordkap är ytterligare ett exempel på hur en molnbaserad tjänst kan förenkla hanteringen av stor datamängd och komplicerad materia. Nordkap har hittat en nisch med jättestor tillväxtpotential globalt. Collector Bank ska nu tillämpa Nordkaps lösning i den egna verksamheten, vilket vi ser fram emot för att ytterligare underlätta och förfina vår skuldhantering till att börja med.”  Lena Apler, Grundare & Styrelseordförande Collector

"Nordkap är stolta över att arbeta med Collector Bank och ser en stor potential i samarbetet. Collector är en modern bank som delar vårt tänk hur en treasury-plattform skall utformas för att bemöta framtiden. Nordkap är inne i en expansiv fas och en partner som Collector känns helt rätt i detta skede." Rikard Hjelm, VD Nordkap

Läs mer om samarbetet här

Lena Apler

Lena Apler