Nordkap får ny styrelseordförande

 


Erik Wikström har gått in som ny styrelseordförande i Nordkap  AB och efterträder Pedro Hansson, VD Devcode, som fortsatt kommer ingå i Nordkaps styrelse. Erik har verkat som företagsledare och entreprenör i över 20 år och har varit med att starta och bygga upp företag som Icon Medialab (LBi), Speed Ventures, China Venture Labs och senast i raden Magine TV och Fitness Collection. Erik har bott och arbetat i New York, London, Bryssel, Madrid och Beijing, med nuvarande bas i Stockholm. Erik säger följande om det nya ordförandeskapet:  "Jag tror Nordkap har en stor potential för expansion både i Sverige och på andra marknader tack vare sin smarta moln-lösning, unika treasury-plattform och riktigt duktiga team. Det känns väldigt kul att bli en del av bolaget och hjälpa till med att bygga framtiden".

Läs mer om Erik Wikström på LinkedIn.


"Vi ser Erik som en en bra match för Nordkap då vi nu expanderar snabbt både som företag men också tar oss an fler marknader och ytterligare kundsegment."

Rikard Hjelm, VD Nordkap AB

 

För mer information kontakta:
Rikard Hjelm, VD Nordkap AB
+46 (0)733556111
rikard.hjelm@nordkap.se