Underhållsarbete hos Nordkaps serverleverantör 16/11

Vi vill informera om att vår serverleverantör har ett planerat underhållsarbete tidigt på morgonen den 16/11. Arbetet beräknas vara klart ca 04:00.

Upplever du några problem att logga in till eller arbeta i Nordkap efter denna tidpunkt ber vi dig kontakta support@nordkap.se

 

 

Obligationer är hett!

I dagens fastighetsnytt kan man läsa att fastighetsbolagen har emitterat obligationer för drygt 15,3 miljarder kronor under andra halvåret. Detta är en ökning sedan förra året och på Nordkap tittar vi nu på bästa sättet att hantera de ökade antalet obligationer i vårt verktyg. Det är en efterlängtad funktion hos många av de fastighetsbolag som i dag använder Nordkaps Treasury-plattform.  

Läs hela artikeln här

Driftstörningar i Nordkap

Vår serverleverantör har för närvarande störningar i sin plattform. Tyvärr är Nordkaps tjänster påverkade. 

Deras tekniker arbetar oavbrutet för att identifiera orsaken till problemet och gör allt de kan för att minimera den påverkan detta har på våra kunder. I nuläget har vi inte tillräckligt med detaljer och kan ännu inte uppge när felet kommer att vara åtgärdat. 

Nästa uppdatering kommer inom 30 minuter.

Vid frågor kontakta vår support på suppor@nordkap.se eller ring 08 - 649 55 50

 

Rikard Hjelm pitchar Nordkap på Nordic Proptech Initiative

Lyssna på när Nordkaps VD Rikard Hjelm pitchar Nordkaps affärside och lösning på Nordic Proptech Initiative Summit på Epicenter i Stockholm den 5 oktober 2017.  

Det går också att se övriga talare via Nordic Proptech Initiatives youtoube kanal här

Läs mer om Nordic Proptech Summit och dess aktiviteter på deras hemsida som du hittar här → ‹ƒ†

Ny anställd på Nordkaps utvecklingsavdelning

Vi är glada att välkomna Thomas Fägerhall som senaste anställd på Nordkaps utvecklingsavdelning. Nordkap har under en tid anlitat Thomas som konsult och han har bland annat arbetat med vår bokföringskoppling. Därför känns det extra bra att han nu valt att ansluta sig till vårt team.

Thomas Fägerhall Nordkap