Kontaktinformation

Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt bolag? Eller vill du höra mer om oss som företag och vad vi står för? Oavsett vad du undrar, så får du mer än gärna ta kontakt med oss så hjälper vi till att svara på dina frågor och visa vad vi kan göra för att hjälpa just dig.

Här nedanför hittar du kontaktuppgifter till oss på Nordkap. Du är mer än välkommen att kontakta någon av oss direkt eller höra av dig via våra allmänna kontaktuppgifter som du hittar längre ner på sidan.

Vi är väldigt stolta över det vi gör och älskar att prata om vår lösning. Hör av dig så pratar vi vidare och förklarar varför så många inom fastighetsbranschen väljer att samarbeta med oss!

Customer Relations

nordkap_malin
Malin Sundberg

Head of Customer Relations

malin.sundberg@nordkap.se +46 703 330 934
nordkap_fredrik
Fredrik Eriksson

Head of International Sales

fredrik.eriksson@nordkap.se +46 722 436 014
henrik
Henrik Kården

Product Support Specialist

henrik.karden@nordkap.se
nordkap_andrea
Andrea Håkansson

Back Office

andrea.hakansson@nordkap.se +46 722 436 014
nordkap_emelie
Emelie Sandgren

Service assistant

emelie.sandgren@nordkap.se
nordkap_julia
Julia Salvall

Service assistant

julia.salvall@nordkap.se +46 722 436 014

Development

nordkap_mans
Måns Haegert

Head of Development & Operations

mans.haegert@nordkap.se +46 722 436 006

Product

nordkap_jacob_b
Jacob Lagergren

Head of Product

jacob.lagergren@nordkap.se +46 735 011 299

Management

Kontakta oss

Besöksadress:
Vasagatan 28, 111 20 Stockholm
Org.nr: 556580-0835

Vårt TMS är din nya bästa vän

Verktygen och informationen du behöver – på ett och samma ställe

data_dark.png

Vi vet precis hur komplicerad finans- och treasuryvärlden kan bli. För att inte nämna att försöka navigera sig igenom den med hjälp av manuella processer som är helt beroende av en eller två nyckelpersoner inom organisationen. Inte undra på att fler och fler som jobbar med finans oroar sig för kvaliteten på sin finansiella data. Vi vet exakt hur svårt det kan vara. Därför tog vi fram ett användarvänligt Treasury Management System (TMS) specifikt designat för att underlätta för fastighetsbolag och deras finansavdelningar. Med hjälp av digitalisering och teknik underlättar vi era arbetsuppgifter och säkrar datakvaliteten så att era beslutprocesser förenklas och blir så korrekta som möjligt. Våra tjänster samlar all data och information ni behöver från marknaden tillsammans med era lån, derivat och alla övriga finansiella positioner som ni behöver – på ett och samma ställe. På så sätt kan ni enkelt:

  • Få korrekta och väluppbyggda analyser som är relevanta för ert företag
  • Med den senaste datan från marknaden kan ni skapa enhetliga och pålitliga rapporter för alla viktiga funktioner på bolaget
  • Eliminera ert personberoende och få ett bättre och smidigare samarbete med hjälp av digitaliserade och standardiserade processer, som dessutom hjälper till att förbättra er riskhantering.
Vill du veta mer?

Kontakta någon av våra säljare och boka en demo här.